Etiketter

,

Jag sitter och letar efter ett passande underede samtidigt som jag söker information om hur man faktiskt bygger en bra stuga. Har hittat en del ritningar och annat som jag kollar på.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Jag har inte många läsare, har väll sisådär 3 st men skriver inte detta för läsarna även om ni är hjärtligt välkomna. Jag skriver detta för mig själv. När man planerar att förändra sitt liv ska man skriva om det skriva ner alla tankar och kännslor och ideer för att sedan kunna gå tillbaka och läsa om det.

Jag tror inte att jag själv helt alltid förstår vad som driver mig till detta, och jag är rätt säker på att sambon och familjen runt mig inte förstår allt heller. Men för mig känns det viktigt, jag vill gå ner i bostadsyta och framförallt ägodelar, jag vill odla själv och laga mat över öppen eld eller vekamin. Och jag vill leva iallafall ett år på de viset. att få komma in i en anna takt, komma närmare naturen men framföralt lära känna mig själv på djupet. Vad är ingetlinge vesäntligt för mig.

Jag är är sjuksriven av flera anledningar och en av dom är just panikångest, jag vill komma bort från samhället sträss och press.

 

 

 

Tänkte jag kunde dela med mig av de länkar jag funnit

http://www.tinyhousedesign.com/

http://jaystinyhouse.com/

http://www.clickclackgorilla.com/

http://www.tinyhousedesign.com/

http://www.tinyhousedesign.com/free-plans/8×12%20Tiny%20House.pdf

http://www.tinyhousedesign.com/2010/07/22/how-to-build-a-tiny-house/

Annonser